Dat is nu verleden tijd! Met dit ebook heb je meer dan 250 wandelroutes over de Veluwe in handen. Boordevol informatie over landschappen, dieren die er voorkomen en of je hond mee mag.

Stel je voor dat…

  • Je niet meer uren hoeft te zoeken op internet of in boekjes voor jouw wandelavonturen op de Veluwe
  • Je een overzicht hebt van alle gebieden op de Veluwe, hoe het er daar uitziet, welke highlights er zijn en waar je kunt wandelen
  • Je binnen vijf minuten jouw volgende wandelavontuur hebt gevonden
Veluwe ebook wandelroutes

Ik een overzicht voor je heb met omschrijvingen van maar liefst 21 subgebieden en 12 landgoederen op de Veluwe. Ik geef je meer dan 250 wandelroutes, leuke koffie- en lunchplekjes, highlights per gebied en bijzondere slaapplekken. En natuurlijk geef ik per route aan of de hond mee mag.

Je wilt een mooie wandeling maken op de Veluwe, maar weet niet welke route. Ga je naar de Veluwezoom in het Zuiden of de Leuvenumse Bossen in het Noorden? Kies je voor bos of heide? Waar parkeer je dan de auto? En mag de hond dan wel mee?

Je raakt verdwaald in een moeras aan websites, boekjes en mogelijkheden. Voor je het weet zit je uren te Googlen en weet je uiteindelijk nog steeds niet waar je heen moet gaan. Je kiest maar weer voor de vertrouwde zelfde wandeling of hetzelfde gebied, want daarvan weet je zeker wat je te wachten staat.

Vanaf nu is dat verleden tijd!

Wil jij…

  • Ontdekken hoe groot de Veluwe eigenlijk is en welke natuur je waar kunt vinden?
  • Tijdverlies met urenlang zoeken voorkomen?
  • Nog maar op één plek zoeken naar je volgende wandelavontuur op de Veluwe?
  • Weten of de hond wel of niet mee mag?
  • Tips voor de leukste lunch- en koffieplekjes en waar je kunt slapen als je niet meer naar huis wilt?

Wat zit er in dit ebook?

Overzicht van subgebieden

Een omschrijving van 21 subgebieden en 12 landgoederen met de mooiste plekjes en highlights.

Mag de hond mee?

Bij elke route staat aangegeven of de hond mee mag. Aangelijnd of deels los.

250+ wandelroutes

Per subgebied een overzicht van wandelroutes van 2-25 kilometer met een link naar de route.

koffie- en lunchplekjes

Per gebied tips voor de leukste plekjes voor een pauze. Samengesteld door mijn ervaringen en die van mijn volgers.

Link naar een overzichtskaart

Met een link naar een Google Maps heb je visueel welke subgebieden waar op de Veluwe liggen.

Bonus | Slapen bij...

Kun je geen genoeg krijgen van de Veluwe? Dan vind je hier een aantal super leuke slaapplekjes.

Inkijkexempaar

Klik op de afbeelding om een grotere versie te bekijken.

Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes
Veluwe ebook wandelroutes

Dit ebook wil je niet missen! In dit ebook staan jouw volgende wandelavonturen. Wacht dus niet en bestel vandaag nog dit ebook boordevol bekende en onbekende wandlpaden!

“Dit is niet zomaar een wandelboek. Mascha neemt je mee op avontuur over de Veluwe. Tijdens het lezen word ik telkens weer ondergedompeld in de prachtige natuur. Ik zie mezelf lopen over eeuwenoude zandpaden, door afwisselende bosgebieden en langs uitgestrekte heidevelden, tuur in gedachten naar edelherten en wilde zwijnen en ik raak onder de indruk van de bijzondere geschiedenis van dit gebied. Ook viervoeters en de inwendige mens komen in het ebook ruimschoots aan bod.

Een boek dat met liefde is geschreven en een rijke bron van inspiratie voor heerlijke wandelingen. Kortom een aanrader!”

Jacqueline Metselaar

“Dit is precies wat ik zocht! Geen losse boekjes meer en geen urenlange zoektochten op het Internet. Fantastisch! Ik was af en toe zo lang op zoek naar een wandelroute dat ik er chagrijnig van werd. Maar niet meer. 

En ik wist ook niet dat de Veluwe zo groot is. Ik wil nu alle uithoeken gaan ontdekken!”

Mark Jansen

“Wat een schat aan informatie! Wie dacht ‘alleen maar’ 250 wandelroutes te krijgen heeft het mis: er staan ook tal van leuke horeca- en overnachtingsadresjes in.

De persoonlijke touch, door de avonturen die Mascha beschrijft in de uitgelichte wandelroutes, en de vormgeving maken het prettig leesbaar.
Daarnaast staat het ebook bomvol prachtige foto’s die direct uitnodigen om zelf de wandelschoenen aan te trekken en de Veluwse wandelpaden te ontdekken.

Een waardevol ebook voor iedereen die van wandelen houdt of graag vertoeft in de natuur.”

Lianne Verbeek

mascha

Even voorstellen

Ik ben Mascha, het gezicht achter Wandeldingen.nl. Sinds 2021 heb ik deze wandelblog en schrijf over mijn wandelavonturen en alle dingen die daar mee te maken hebben.

De Veluwe is mijn Happy Place en ik weet dan ook precies waar alle mooie plekjes te vinden zijn. Er liggen al honderden kilometers aan wandelingen van mij in dit prachtige stukje Nederland. Mijn doel is om iedereen het mooie van de Veluwe te laten zien en met dit ebook wordt het voor iedereen een eitje om een wandelavontuur te beleven.

Veelgestelde vragen

Mag de hond mee?

Bij elke wandelroute heb ik aangegeven wat de regels zijn rondom de hond meenemen op het moment van schrijven (zomer 2024). Check voordat je gaat altijd zelf nog even de website van de natuurbeheerder of routemaker. 

Hoe lang zijn de routes in het ebook?

De 250 wandelroutes zijn kort en lang. Ik heb routes van 2 kilometer en routes van 25 kilometer en van alles er tussenin. Vaak gaat het om wandelroutes over onverharde paden. Dit is iets om rekening mee te houden voor als je met de kinderwagen op pad zou willen. 

Ga ik wilde dieren tegenkomen?

In elk deel van de Veluwe leven dieren. Van vogels tot edelherten en de wolf. Of je ze tegenkomt is van heel veel dingen afhankelijk: tijdstip van de dag, hoeveel geluid je maakt en natuurlijk de dieren zelf. Per gebied staat aangegeven welke dieren je tegen zou kunnen komen. 

Voorkom dat je elke keer dezelfde wandeling maakt

Het is zo makkelijk om elke keer hetzelfde gebied op te zoeken of hetzelfde rondje te wandelen. Maar wat is dan nog het avontuur? Ontdek alle mooie plekjes, bekend en onbekend, en kom erachter dat er zoveel meer is dan het bekende.

error: Content is protected !!